La Llicència de campus inclou una subscripció a la plataforma SIG al núvol d'ESRI, ArcGIS Online, amb un compte d'organització per a tota la comunitat UAB. Aquest accés permetrà que qualsevol usuari de la llicència podrà accedir a la publicació, difusió i explotació de la seva informació geogràfica a través visors i aplicacions web i/o mòbil, a més d'accedir a d'altra informació de referència.

L'accés a la plataforma és realitza a través d'un compte global d'ESRI (ESRI Global Account) que l'usuari ja disposa, i posteriorment l'haurà de vincular a l'organització Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment des del LIGIT, i conjuntament amb ESRI, estem treballant per a definir quin és el millor procediment per gestionar i administrar dins de l'organització l'accés a tota la comunitat (dependències d'unitats, usuaris individuals, centres, etc.).

Si teniu molt interès en poder accedir i començar a fer servir la plataforma, podeu fer-nos arribar el formulari de sol·licitud per tal que us fem arribar una invitació d'accés.

A continuació us facilitem una sèrie de vincles on obtenir informació.

Accés a plataforma:

 
 
 
 

Extensions especialitzades ArcGIS online disponibles:

 
 
 
 

Recursos sobre la plataforma ArcGIS online:

 
 

pantalla esri uab

Plana principal de l'organització UAB a ArcGIS online

Podeu fer arribar qualsevol consulta o suggeriment a través del formulari de consulta.