Un dels objectius de la gestió operativa és generar canals d'informació i notificació cap a la comunitat d'usuaris de la llicència de campus d'ESRI. En aquest sentit el LIGIT ha posat en marxa i administra la llista de distribució o de correu [Esri-l], que té per objectiu informar de totes les novetats relacionades amb la llicència (noves versions, cursos, etc.) i a la vegada crear un espai de comunicació entre els usuaris, en el qual es puguin generar debats i discussió entorn de l'aplicació del programari SIG d'ESRI.

Tots els usuaris amb una adreça de correu electrònic de la UAB (dominis uab.cat o uab.es) poden sol·licitar la subscripció a la llista a través de la pàgina d'informació de la mateixa. La llista és restringida, requereix aprovació per la subscripció, i les respostes per defecte només arribaran al remitent, sempre i quan l'usuari no enviï explícitament la resposta a la llista (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.).

Per realitzar la subscripció us heu d'adreçar a la plana d'informació de la llista i emplenar les vostres dades de contacte (correu electrònic, nom (opcional), contrasenya (opcional), idioma) en el formulari de l'apartat Subscriure's a Esri-l.

esril

Plana principal d'informació i subscripció de la Llista de distribució [Esri-l]

Podeu fer arribar qualsevol consulta o suggeriment a través del formulari de consulta.