El LIGIT compta amb un servei d'impressió de gran format per tal de posar a l'abast de tothom el maquinari específic de què disposa. Així doncs, és possible imprimir documents fins a mida de full A0.

També és possible realitzar còpies de documents de gran format a través d'un nou servei que oferim, combinant l'escàner i la impressió d'un nou exemplar del document. Per accedir a aquest servei podeu contactar amb nosaltres a través del formulari de realització de treballs o venint directament a la nostra seu.

Podeu realitzar la vostra sol·licitud a través del següent formulari, la qual serà atesa en les properes 24 hores.

Si desitgeu tenir una idea més concreta dels nostres serveis i dels seus preus, dirigiu-vos a la pàgina de tarifes.


Formulari d'impressió

captcha
Powered by BreezingForms

Protecció de dades

Les vostres dades són tractades amb les finalitat següents:

  • Registre de petició del servei cientificotècnic i seguiment de la resolució.

El tractament de les vostres dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat enviant la vostra sol·licitud al responsable del tractament a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
________________________________________________________________________________________

Podeu obtenir informació addicional i detallada del tractament de les vostres dades personals en el següent enllaç