Des dels seus inicis, el LIGIT ha realitzat múltiples treballs, assistència tècnica o assessorament, per a diferents empreses i institucions. Si desitgeu conèixer detalls sobre qualsevol dels nostres treballs o dels seus destinataris, visiteu l'apartat de Projectes. Allà hi trobareu una descripció dels Projectes més representatius que ha dut a terme el LIGIT en els darrers anys.

Disposem d'un equip de tècnics superiors de suport a la recerca, així com de programari i equips informàtics actualitzats, per a poder realitzar tot tipus de treballs o assessorament relacionats amb el desenvolupament i desplegament de les tecnologies d’informació geoespacials (TIG).

Us oferim la possibilitat de demanar-nos gratuïtament un pressupost d'aquell treball o projecte que desitgeu dur a terme. Ompliu el següent formulari tan detalladament com us sigui possible per tal que puguem elaborar un pressupost adequat a les vostres necessitats. Rebreu resposta a la vostra sol·licitud al llarg dels propers 10 dies.

Si desitgeu parlar amb nosaltres personalment, podeu trucar al telèfon del laboratori (93 581 18 91) per a concertar una cita.

Si el que voleu és disposar únicament del programari o equipament del LIGIT per a realitzar vosaltres mateixos el treball, ompliu el formulari de sol·licitud de reserva d'equips informàtics.


Formulari de sol·licitud de pressupostcaptcha
Powered by BreezingForms