Des dels seus inicis, el LIGIT ha realitzat múltiples treballs, assistència tècnica o assessorament, per a diferents empreses i institucions. Si desitgeu conèixer detalls sobre qualsevol dels nostres treballs o dels seus destinataris, visiteu l'apartat de Projectes. Allà hi trobareu una descripció dels Projectes més representatius que ha dut a terme el LIGIT en els darrers anys.

Disposem d'un equip de tècnics superiors de suport a la recerca, així com de programari i equips informàtics actualitzats, per a poder realitzar tot tipus de treballs o assessorament relacionats amb el desenvolupament i desplegament de les tecnologies d’informació geoespacials (TIG).

Us oferim la possibilitat de demanar-nos gratuïtament un pressupost d'aquell treball o projecte que desitgeu dur a terme. Ompliu el següent formulari tan detalladament com us sigui possible per tal que puguem elaborar un pressupost adequat a les vostres necessitats. Rebreu resposta a la vostra sol·licitud al llarg dels propers 10 dies.

Si desitgeu parlar amb nosaltres personalment, podeu trucar al telèfon del laboratori (93 581 18 91) per a concertar una cita.

Si el que voleu és disposar únicament del programari o equipament del LIGIT per a realitzar vosaltres mateixos el treball, ompliu el formulari de sol·licitud de reserva d'equips informàtics.


Formulari de sol·licitud de pressupostcaptcha
Powered by BreezingForms

Protecció de dades

Les vostres dades són tractades, en funció de la sol·licitud realitzada, amb les finalitat següents:

  • Prestació de serveis.
  • Control de persones que accedeixen al servei.
  • Difusió d'activitats.
  • Realització de seminaris, formació tècnica.
  • Informar d'incidències i informació relativa al servei.
  • Enviament de pressupostos, facturació, i càrrecs interns de serveis sol·licitats.
  • Enquestes de satisfacció, suggeriments o queixes.

El tractament de les vostres dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat enviant la vostra sol·licitud al responsable del tractament a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
________________________________________________________________________________________

Podeu obtenir informació addicional i detallada del tractament de les vostres dades personals en el següent enllaç