el 9 de juny de 2020 (4 hores), 5a. edició
Fitxa del curs
 Títol:
ArcGIS Maps for Office, GEOLOCALITZA LA TEVA GESTIÓ, 5a. edició
 Direcció:
Miquel Àngel Vargas García, Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 Professorat:
Desenvolupadors i Analistes SIG 
Tècnics Superiors de Suport a la Recerca, LIGIT
 Objectius:
Aquest seminari introduirà la plataforma ArcGIS i el component ArcGIS Maps for Office com a eina per a disposar de funcions analítiques SIG sobre aplicacions d’ofimàtica de Microsoft Office, permetent l’anàlisi de les teves dades georeferenciades i la creació de mapes interactius sense haver de canviar d’entorn de treball. D’una manera àgil i senzilla, tal com crear una taula o un gràfic, permet enriquir amb el component geogràfic les teves presentacions i informes o llistats.

En finalitzar el seminari, l’assistent podrà crear els seus mapes a partir de dades pròpies sobre un full de càlcul a Microsoft Excel o afegir dades externes (local, xarxa o ArcGIS online), aplicar una simbolització, executar funcions bàsiques de consulta i anàlisi espacial, i compartir el mapa mitjançant presentacions dinàmiques a través de Microsoft Power Point, exportacions a altres formats o publicació a través de mapes web sobre la plataforma SIG al núvol ArcGIS online. Això permet l’accés a la informació des de qualsevol dispositiu a través de la xarxa a través d’aplicacions web i apps.

Aquest seminari és adequat per aquells usuaris no experts que volen afegir el component geogràfic al seu treball sobre entorns d'ofimàtica, orientat a tasques de gestió administrativa, cartera de clients, localització de ventes, etc. També per aquells que vulguin conèixer una manera diferent de tractar la teva informació alfanumèrica i d'ampliar i millorar la capacitat de treball.
 Requisits:
- Coneixements de S.O. Windows (XP/Vista/7/8) i xarxes/web a nivell d'usuari.
- Coneixements bàsics de SIG i de TIC (web, xarxes, cloud).
- Coneixements bàsics d'ofimàtica (Microsoft Excel / Power Point).
 Programa:
Continguts a desenvolupar (4 h.)

- Introducció a la Plataforma ArcGIS - ArcGIS online.
- Introducció a eines de Microsoft Excel: taules, noms, taules dinàmiques i gràfics.
- Creació de mapes a Microsoft Excel: càrrega de dades.
- Interacció amb mapes: visualització i manipulació.
- Consulta i explotació de les dades al mapa.
- Publicar i compartir: integració del mapa a Microsoft Power Point.
- Publicació a ArcGIS online.
 Dates i horari:
- el 9 de juny de 2020
- classes de 09.30 h. a 14.00 hores (4 hores), amb mitja hora de pausa.
 Places i Preu:
20 places (un ordinador per persona), assignades per rigorós ordre d'inscripció completada.
* 75€, preu general*
* 60€ Tarifa mixta: personal adscrit a entitats del Parc de Recerca UAB i UABCEI; graduats del Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica; col·legiats i associats de la Delegació del Col·legi de Geògrafs de Catalunya i l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Cal certificar la pertinença o situació personal en el moment de realitzar la inscripció.
* 35€ Tarifa interna: usuaris interns (comunitat UAB), procedents de grups de recerca, investigadors i estudiants, personal d'administració i serveis; persones en situació d'atur. Cal certificar la pertinença o situació personal en el moment de realitzar la inscripció.
 Inscripció i  Matrícula:
A partir de gener de 2020
Fins el 5 de juny de 2020
, a través de formulari d'inscripció online oper correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Les places són reservades per rigorós ordre d'inscripció completada (pagat).
Documentació (s'ha d'enviar per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.):
- Fotocòpia de DNI o passaport.
- Acreditació de vinculació a UAB (alumnes, professors, investigadors, personal d'administració i serveis) o situació personal (graduat MTIG, aturat, col·legiat DCGC o associat AGPC) per acollir-se a tarifes reduïdes.
- Indicar el codi del seminari S6-AMFO.
 Formes de
 pagament:
En la confirmació d'inscripció es facilitaran les dades de pagament. Caldrà indicar en la referència o com a concepte la identificació de l'alumne (DNI) i el codi del curs (S6-AMFO).
1. Transferència bancària.
2. A través factura a empresa o institució (Cal sol·licitar model de sol·licitud de factura).
3. Ingrés en compte bancari.
 Adreçat a:
Titulats universitaris de grau superior o mitjà, estudiants de 2on cicle, tècnics amb títol de cicles formatius de grau superior o formació professional de 2on grau. També professionals del sector TIG amb experiència en el desenvolupament d’aplicacions SIG.
 Alumnes
 matriculats:
9 (3 edicions)
 Valoració 
 global*:
9.39 ^
* segons enquestes d'avaluació de 9 alumnes en 3 edicions

Si desitgeu rebre més informació sobre aquest curs de formació especialitzada, poseu-vos en contacte amb nosaltres.